AI DOAR 3 PASI DE URMAT.       DE CE SA AM UN VENIT PASIV?

PRE-INREGISTRARE  

Completeaza formularul - DETALII

INREGISTRARE  

Activarea ca membru in echipa- DETALII

Si instructiuni pentru a incepe activitatea- CASTIGA!

”Succesul nu se datoreaza norocului, ci deciziilor bune luate la timp!” - Donald Trump
Daca ai cunostinte minime in utilizarea unui computer, atunci poti profita si tu de aceasta sansa. Indiferent de ce pregatire sau ce ocupatie ai acum, daca iti doresti un venit pasiv, cu un minim de efort, ai ajuns acum la locul potrivit, in momentul potrivit.
Ai o afacere? Perfect ! 

Promoveaza-ti propria afacere ! indiferent ca vinzi produse sau servicii, STIFORP iti ofera instrumente de marketing valoroase care-ti vor automatiza afacerea,

Vrei afacerea ta? Acum o poti avea !

STIFORP PROFITS iti pune la dispozitie un plan de afacere genial, cu un sistem de progres revolutionar. 

ACUM e momentul ideal pentru afacerea ta !

NEWS

 

 

​ 

CitizenCorps a

catalogat Stiforp 

pe al 4-lea loc in  top rated business.


 

V-ati gandit vreodata sa va deschideti o afacere?

 

V-ati gandit vreodata sa va deschideti o afacere? Ce costuri ar implica doar constituirea unei societati comerciale cu toate actele, autorizatiile si taxele la zi? Dar investitia in  produse, angajati, consumabile, etc?

Credeti ca o investitie de 10 $ (34 Ron lunar) intr-o afacere proprie este prea mult? O afacere la cheie, functionala, care inregistreaza zi de zi cresteri la nivel international, acum se dezvolta in Romania ! Iar franciza costa doar...40 $ (150 Ron ). Incredibil? Din fericire adevarat. Practic cu aproximativ 180 Ron dati startul unei afaceri din confortul casei dvs, va faceti propriul program, lucrati cand vreti si cand puteti, sunteti propriul dvs sef sau angajat. RwinMedia Team alaturi de alti parteneri dezvolta in Romania acest sistem de afacere si creeaza in acest fel noi locuri de "munca la domiciliu", dupa modelul international "home based business". Oferim suport, sustinere, experienta. Implicit, succesul vostru este si al nostru, avem tot interesul sa va sprijinim si asistam pe drumul catre libertatea financiara. Prin implicare, munca, perseverenta. RwinMedia Team

 

 

Daca vrei sa nu fii nevoit sa muncesti toata viata, singura optiune serioasa pe care o ai este sa îti construiesti propria sursa de venit pasiv. Esti la doar un pas de a transforma STIFORP PROFITS in AFACEREA TA !

ULTIMATE NEWS BONUSES

   TIFORP - Afacerea anului - Afacerea viitorului !